Daca doriti ca eseul Dumneavoastra sa fie publicat pe blogul nostru, atunci trimeteti-l pe adresa de email eseu43adm@gmail.com

Translator

duminică, 30 septembrie 2012

Imi iubesc patria



PATRIA  este cel mai sfint loc de pe pamint,este casa la care stii ca poti oricind sa te intorci.Usile ii sunt deschise orice ar fi.De ce?Pentru ca si tu la rindul tau o poti rasplati !Fiecare cuvint bun si frumos este ca o parte dintr-un scut care apara patria.Fiecare din noi are posibilitatea sa minuiasca acest scut,deoarece  oricine e demn sa traiasca in R. Moldova!

PATRIA este un cuvint pe care il poti pronunta cu adevarat doar atunci cind vine din suflet,altfel el nu are valoare.E simplu sa zici ,,Patrie’’,insa sufletul nu reactioneaza,inima nu are nici un sentiment.Tot ceea ce te inconjoara este patrie.Pamintul stravechilasat de stramosi.Ei au luptat pentru tine,pentru ca tu sa traiesti in pace si sa te bucuri de minunile naturii.Pentru a multumi stramosilor trebuie doar sa-ti iubesti patria.Sufletul tau sa fie impacat atunci cind rostesti acest cuvint.

Cine nu-si iubeste patria ?Din pacate unele persoane din ziua de azi nu stiu cum sa exprime acest lucru.Este destul sa o ocrotesti,sa faci lucruri bune si atunci vei fi cu inima impacata.
         Pot spune cu mindrie :IMI IUBESC PATRIA !!!          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu