Daca doriti ca eseul Dumneavoastra sa fie publicat pe blogul nostru, atunci trimeteti-l pe adresa de email eseu43adm@gmail.com

Translator

sâmbătă, 23 februarie 2013

Cum se scrie o carte poştală?


Pentru cei mai mici, care probabil au avut prea puţine şanse să trimită o carte poştală din vacanţă, aşa arată o carte poştală. Prima imagine este faţa, iar a doua image este verso-ul cărţii poştale. Textul se introduce în a doua imagine, în partea stângă, adresa în dreapta, iar dreapta sus se lipeşte timbrul (fără timbru nu ajunge la destinaţie, aviz celor care sunt obişnuiţi cu internetul! :D). Mai jos câteva variante de mesaje care pot fi introduse într-o carte poştală.

Carte poştală trimisă părinţilor dintr-o tabără de iarnă
Dragă mamă, dragă tată,
Vă salut din tabăra de la Buşteni. Aici a nins foarte mult, totul este alb în jur. E foarte frumos! Vremea bună ne permite să facem drumeţii, să ne jucăm în zăpadă, să schiem şi să ne dăm cu sania. Vă pup, mi-e dor de voi!
Cu drag, al vostru
Sebastian
30.11.2009

Carte poştală trimisă bunicilor dintr-o tabără de iarnă
Dragii mei bunici,
Vă transmit salutări din tabăra montană de la Buşteni. Zăpada a acoperit totul în jur, iar peisajul pare a fi desprins din poveştile pe care mi le citeaţi când eram mai mic. E foarte frumos! De-abia aştept să vă revăd de Crăciun.
Cu dragoste,
Sebastian
30.11.2009

Carte poştală trimisă unui coleg dintr-o tabără de iarnă

Dragă Andrei,
Te salut din tabăra de la Buşteni. Îmi pare nespus de rău că nu eşti şi tu cu noi aici, ţi-ar fi plăcut enorm! Zăpada este atât de frumoasă, s-a depus un strat mare, care ne-a permis să facem un om de zăpadă. Ţi-am trimis nişte poze pe email. Sunt nerăbdător să ne întâlnim să-ţi povestesc totul!
Cu prietenie,
Sebastian
30.11.2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu