Daca doriti ca eseul Dumneavoastra sa fie publicat pe blogul nostru, atunci trimeteti-l pe adresa de email eseu43adm@gmail.com

Translator

sâmbătă, 23 februarie 2013

O compunere cu titlul În jurul bradului

Ziua de 24 decembrie, ajunul Crăciunului, este aproape. Pentru mine, ziua aceasta este cea mai frumoasă din tot anul. În această zi împreună cu părinţii şi fratele meu îmbodobim bradul. Îmi place să adaug globuri frumos colorate, cât mai multă betea argintie şi beculeţe multicolore. După ce ornamentele au fost aranjate, toţi patru admirăm jocul de lumină şi culoare al bradului, cântăm colinde şi dansăm în jurul bradului.

La noi în casă, de câţiva ani, tradiţia este ca după ce pregătirea bradului a luat sfârşit, împreună cu părinţii, ne uităm la un film de Crăciun. În acest timp, mirosul de sarmale din bucătărie şi mirosul de proaspăt al bradului umple fiecare colţ al casei. Atmosfera din întreaga casă este plină de sărbătoare!

Cu cât orele din ziua Ajunului Crăciunului se scurg, cu atât nerăbdarea noastră creşte. Aşteptarea lui Moş Crăciun şi a cadourile pe care acesta le lasă sub brad, ni se pare în fiecare an fără sfârşit.

Toate acestea se întâmplă în jurul bradului. Ce frumoasă este sărbătoarea Crăciunului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu