Daca doriti ca eseul Dumneavoastra sa fie publicat pe blogul nostru, atunci trimeteti-l pe adresa de email eseu43adm@gmail.com

Translator

joi, 7 martie 2013

Compunere - Universul copilăriei

Universul copilariei este tot ceea ce ne inconjuara in interiorul sufletului. Este cel mai important lucru pentru un copil chiar daca acesta nu isi da seama.

Chiar daca vrei sau nu, universul copilariei se dezvolta si in el patrund ganduri rele sau bune, lucruri pe care doresti sa le ascunzi pentru tot restul vietii, dar si lucruri pe care ai dori sa le imparti cu toti din jurul tau. In acest univers mai patrund niste ganduri numite: "Gandurile dorului si ale durerii". Acest nume vine e la propriile tale ganduri de care ti se face dor si ai da orice ca sa poti da timpul inapoi macar cu o zi ca sa ti le recapati, ca dorul sa nu fie mai mare decat firele de matase ale papusii Barbie.

In acest fantastic univers cele mai minunate mintiri sun jucariile, deoarece orice copil, chiar daca depaseste varsta de 13 ani, ramane tot aceeasi persoana, poate nu chiar la aspectul fizic, dar cu siguranta in adancul sufletului sau.

Jucariile sunt cele mai pretioase amintiri si daca cineva nu a avut parte de acestea, eu spun ca copilaria acestui copil nu a existat.

Jucariile vor avea pentru totdeauna un loc mai in fata decat toate celalalte amintiri si ganduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu